760103__violin-wallpapers-backgrounds-guitar-resolution-high-brown-reptiles-wallpaper-beautiful-background_p

Bilder

2014

30 augusti
Spelmansstämman i Wadköping bjöd på ett varierat och trevligt program - den sedvanliga stämman kryddades med kurser och konserter. Dagen till ära var det strålande väder!

Uppvärmning inför allspelet. Olle Linder var en fenomenal spelledare! Allspel Karin Svensson Nordberg spelade på uppspelet Cecilia Bukovinszky och Karin Svensson Nordberg Duon Apex spelade upp! Unga Glysar Gunnel och Britta skötte bokbordet. Jan Anders och Anton Thomas, Ulf och Pehr spelar nyfunnen hambo av Johan Andersson Det svängde om buskspelet!

25 maj
Spelmansstämman i Siggebohyttan firade 85 år! Det blev en välbesökt och fin stämma med medverkan av barnen som varit på Unga Glysarlägret, ett läger på Uskavigården för barn mellan 8-14 år som Ölfm har varit medarrangör till . 

Genomspel och uppvärmning i logen med allspelsledare Isak Björklund Barnen från Unga Glysarlägret var med. Allspel med Grannens bastu.... Barnen från Unga Glysarlägret spelade upp så fint! Unga Glysarläger Unga Glysarläger Unga Glysarläger Tack till Isak som ledde allspelet så bra!!! Bergslagernas spelmansgille Folkdans förgyllde musiken... Ralph Härnklo Ysätter

8 mars
Årsmöte i A-huset Örebro, tillsammans med Folkdansringen. Ett mycket trevligt årsmöte som inleddes med en jättefin konsert med länets två nytillkomna riksspelmän Karin Svensson-Nordberg och Jörgen Stenlund.

Fin ögonkontakt, fint sampel! Tack för musiken med fina ÖLFM-muggar! Andreas var årsmötets ordförande. Ida, Andreas J och Ingvar avgick från styrelsen och tackades av med blommor och ÖLFM-mugg, här Ida och Gunnel....(och Jan-Anders). Folkdansringen dansade och vi spelade. Jan-Anders och Inga-Lill Erik och Gunnel Karin, Pehr, Kajsa,  Kent och Andreas Kent, Andreas och Ida Sedan avnjöt vi en god middag tillsammans och .... ...supergoda tårtor! Tack Elisabeth och Ida! Sedan fortsatte dansen och spelet!

22 februari
Spelträff på Abrahamsgård i Kopparberg arrangerad av ÖLFM tillsammans med Ljusnarbergs Spelmän och ägarna av gården; Kristina och Torvald Larsson. En mysig och lyckad spelträff!