760103__violin-wallpapers-backgrounds-guitar-resolution-high-brown-reptiles-wallpaper-beautiful-background_p

Styrelse

info

Dubbelklicka på rubriken styrelse under medlemsinfo, så ser du hur styrelsen ser ut 

Har ni sett den nya låtsamlingen? 
Den 29 april 2022 hade vi ett boksläpp på den nya låtsamlingen Anno 2021 - 63 låtar komponerade av 33 kompositörer från länet. En samling låtar att vara stolta över - beställ den gärna här!

På årsmötet 2017 fick förbundet en fantastisk gåva att förvalta - hela serien med SVENSKA LÅTAR, 24 delar! Per Zetterlund donerade den till oss efter att ha fått den av sin vän Göran Smedberg. 
Vill du ta del av den, låna ett ex eller flera, så hör av dig till Jan Anders Andersson. 

Som medlem i Ölfm kan det hända att man kommer med på bilder som visas här på hemsidan. Om man uttryckligen inte vill det så kommer det att respekteras, kontakta i så fall hemsidan eller någon av oss i styrelsen.

Om du är med i en grupp eller ett band som också skulle vilja vara med på hemsidan så är det lätt fixat - skriv till folkmusik@olfm.se

ÖLFM-muggar!
Om du värvar en ny medlem *får du en vacker ÖLFM-mugg i stengods, designad och tillverkad av keramikern Peter Wikström enbart för ÖLFM. Varje mugg är unik och ingen är lik den andra, de finns i olika färger och storlekar. Vilken mugg som blir just din får bli en överraskning. 


Värva genom att fylla i formuläret nedan.
* Förvärvade muggar delas ut på årsmötet varje år, alt hämtas hos Jan Anders Andersson, Stationsgatan i Latorp.