760103__violin-wallpapers-backgrounds-guitar-resolution-high-brown-reptiles-wallpaper-beautiful-background_p

Medlemsinfo

medlemskap

Välkommen som medlem!

ÖLFM är till för dess medlemmar – som medlem får du möjlighet att påverka vår gemensamma verksamhet.
De musikaliska intressen som våra medlemmar har, arbetar vi i styrelsen för att förverkliga. Alla idéer som har med folkmusik, folklig sång och folklig dans att göra är välkomna - vi är öppna för alla förslag! Så bara hör av dig till oss i styrelsen.

Här är ytterligare några skäl att bli medlem I ÖLFM:
  • Som ny medlem får du en välkomstgåva i form av notböcker med folkmusik från länet.
  • Genom förbundets hemsida och genom medlemstidningen Stämning så får du information om olika folkmusikaliska evenemang i länet.
  • Genom ditt medlemsskap i ÖLFM blir du automatiskt (utan extra kostnad) medlem i Sveriges Spelmäns Riksförbund, SSR. Från SSR får du den nationella spelmanstidningen "Spelmannen" fyra gånger om året.
  • Som medlem i Örebro Läns Folkmusikförbund finns möjlighet att teckna en ytterst förmånlig instrumentförsäkring via Folksam och SSR. Allt från billigare instrument till mycket värdefulla går att försäkra. Undantagna är pianon, flyglar och orglar.
  • ÖLFM fungerar som ett forum för folkmusiker emellan från olika delar av länet. Det kan ju hända att det på en plats nära dig spelas helt andra låtar än där du spelar – ÖLFM verkar för att länets folkmusiker skall få många möjligheter att ses och dela med sig till varandra av sin musik.
  • Avgiften för ett år är 200:- kronor. Är du under 20 år betalar du bara 50:- kronor. Går du med i förbundet under fjärde kvartalet och betalar medlemsavgiften, så gäller avgiften för det kommande året!

 

 

Vill du bli medlem?
Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi mer information  och ett välkomst-
paket.

  • ååmmdd